kuollutta solukkoa

Runoilija 377c8f331d68f5945d7d0203e37c24a6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisinaan se sykkii, joskus on se horroksessa, mutta koskaan se ei häviä.
 

pesen itseni tänään hienoimmalla saippualla


jynssään ja hinkkaan viimeisetkin muistot sinusta
uuden kovan suojakuoreni paljastan


suudelmasi ihollani nyt vanhaa kuollutta solukkoa
viemärissä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot