sydäntuhka

Runoilija 377c8f331d68f5945d7d0203e37c24a6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisinaan se sykkii, joskus on se horroksessa, mutta koskaan se ei häviä.
 

katso kuinka tuhkaksi takaisin palaan
kuinka hippuni lentävät lempeinä ympärillesi
henkesi niin kallis ennen katkeruudestani tukehtuu
miksi lähtisin ja jättäisin sinut näyttämään kauniit naurunryppysi elämälle

muistoja katkeria sydämessäni repien
hiljaisuuden rauhaan mä vihdoin jään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot