Rakkaita enkeleitä

Runoilija Tosirakkautta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be the change you want to see in the world.
 

Yksi,kaksi, kolme.

Kolme on heitä,
ihmisiä rakkaimpia.

En voi kuin ihailla heidän
viisauttaan ja kauneuttaan.

Kykyä selvitä elämässä.

He nostavat taas jaloilleen
kun yksin en pysty.

Lohduttavat
antavat hymyn huulilleni.

Ilman heitä en pärjäisi.
En tietäisi elämästä mitään.

Siskoiksi heitä kutsutaan,
mutta enkeleitä he ovat!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet onnellinen. Sinulla on suuri lahja.
SISKOSI,he ENKELEITÄ. Kiitos.

Ihanasti meistä siskoista kirjoitat <3

 

Käyttäjän kaikki runot