Kaikki väärin

Runoilija Tosirakkautta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be the change you want to see in the world.
 

Silloin pienenä tein tyhmyyksiä,
vailla järkeä

Silloin pienenä
edelleen hävettää

Enää en ole pieni,
tee tyhmyyksiä

Omatunto, sisin
ei salli
Enkä edes halua

Aina olen yrittänyt tehdä oikein

Mikään ei riitä,
sanat satuttavat

Ajattelet aina vaan itseäsi
Et sä pysty niistä huolehtimaan
Mikset sä ikinä voi laittaa noita kenkiä paikoilleen

Kaikki juuri sitä vastaan,
mitä olen

Aina teen kaiken pyytämättä,
silti valitetaan

Aina ole yrittänyt tehdä oikein

Silti kaikki menee pieleen,
ihmiset katoaa ympäriltä

En aio taas olla se, joka pyytää anteeksi
ja yrittää sopia
En, vaikka kuinka haluaisin

Ajattelemattomat sanat
kaikuvat mielessäni pitkään
Syövät itsetuntoani pala palalta
saavat kyyneleet silmiini

En minä ole vahva

Aina olen yrittänyt tehdä oikein

olla ylpeyden aihe,
hyvä ihminen

Aina olen yrittänyt tehdä oikein

Tällainen minä olen,
mutta mikään ei riitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot