Haavat

Runoilija Tosirakkautta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be the change you want to see in the world.
 

Ne yöt vuosien takaa
kyllä minä muistan

Ne kaikuvat sanat
pienen tytön sisällä

En minä sinulle mitään tee
Turhaan

Vain he kaksi,
muilla ei väliä

Valvotut yöt,
huoli veljestä
äidistä

Parantumattomat
haavat
vuosi vuoden
jälkeen
kaivautuvat yhä
syvemmälle

Nyt se on loppu

Pelko vihaksi muuttunut
kyyneleet poskilta kuivuneet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot