Hyvästi pappa!

Runoilija Tosirakkautta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be the change you want to see in the world.
 

Kun tapasin sinut viimeksi
en aavistanut,että viimeiseksi
se jäisi täällä maanpäällä.

Nukuit hiljaa pois,
rauhallinen ilme kasvoillasi.

Kerkesit tavata pienet
lapsenlapsenlapsesi.

Mistä olet varmasti onnellinen

Lähdit pois luotamme,
mutta sydämestämme et katoa ikinä.

Olet nyt täysin tuntemattomassa,
mutta älä huoli;

Enkelit pitävät sinusta huolta!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi että, herkistipä minutkin aivan täysin.

kauniisti muistat rakastasi, ja ehkäpä kaikille parempi ettet tiennyt sen olevan viimeinen kerta, ei turhia puheita. Hän kyllä varmasti tiesi kuinka paljon sinulle merkitsee.

Voi kun kaunis..<3 Voimia sinulle, kyllä enkelit hänestä huolen pitää.. :) <3

Täytyy vain uskoa siihen että papalla on nyt hyvä olla ja hän katselee meitä enkelten luota <3

 

Käyttäjän kaikki runot