Et ole edes veljeni

Runoilija Tosirakkautta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be the change you want to see in the world.
 

Olet ehkä biologisesti veljeni,
mutta minulle et ole veli.

Et ole kuin muut rakkaat perheenjäseneni,
vaan joku jota en tunne enkä haluakkaan tuntea.

Olet väkivaltainen pienenpiäsi kohtaan,
jotka eivät pärjää sinulle.

Olen vieläkin iloinen,
kun joskus sain satutettua sinua kunnolla
jättämällä pääsi oven väliin.

Teet mitä huvittaa ja esität pomoa tässä talossa,vaikka et ole se.

Odotan innolla sitä,
kun muutat pois kotoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä sopu siaa antaa.

Kauniisti kirjoitettu..

Joskus isoveljet osaa olla justiinsa tollasia, kyllä se siitä tasaantuu ja kaikkien olo helpottuu kunhan ikää tulee, usko pois!

 

Käyttäjän kaikki runot