Nimetön

Runoilija Tosirakkautta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be the change you want to see in the world.
 

Miksi tämän täytyy olla näin vaikeea?
Miksi en voi vain unohtaa ja mennä eteenpäin?

Liian monta vuotta,
sydämeni on lyönyt tyhjää, kun kävelet ohitseni.

Liian monta vuotta,
sydämeni on kaivannut takaisin luoksesi.

Niin monta ihanaa muistoa.
Sinusta&Minusta.

Kukaan ei voi ymmärtää.

Haluaisin unohtaa sinut,
niin kuin sinäkin minut.

Mutta en jaksa enää yrittää kieltää tunteitani.

Minä Rakastan Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuin runo omasta rakkaudestani... ei edes vuodet saa unohtamaan toisen kanssa vietettyä aikaa... Omalla kohdallani rakkauteni on kuin kivireki...

 

Käyttäjän kaikki runot