Voimaton

Runoilija Skeletorian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tarvittaessa kaikkea halinallesta palkkamurhaajaksi. Tummaksi enkeliksi kutsuttu,
illanpunan luokseen vetävä ja lämminsydäminen, herkkä aamunvalosta nauttiva sadomasokisti.
 

Otan siveltimen ja maalaan taivaanrantaa.
Ei enää mustaa, ainoastaan valkoista, ehkä se muuttuu harmaaksi, ohueksi usvaksi, kuin se hetki ennen auringon nousua.

Kuin se hetki, joka on langan ohut, hetkessä ohi, kuin hiillos pienessä nuotiossamme, kun kävimme yöllä uimassa.

Niin, taivas on kuin ilotulitus, sydän on viaton, kuin se ilta, kun ensimmästä kertaa ymmärsin mitä on rakastaa ja saada rakkautta.

...

Se oli silloin.

Kaikesta on maksettava hinta.
Minä kärsin päivittäin ja teen sen vain, jotta näkisin sinut taas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mukavasti liikkuu ajatuksesi, mielenkiintoista

 

Käyttäjän kaikki runot