Et huomaa..

Runoilija Skeletorian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tarvittaessa kaikkea halinallesta palkkamurhaajaksi. Tummaksi enkeliksi kutsuttu,
illanpunan luokseen vetävä ja lämminsydäminen, herkkä aamunvalosta nauttiva sadomasokisti.
 

Älä sano "rakas", jos et tarkoita sinä. "Älä sano kultaseni" jos olen arvoton tai hopeaa. Tiedätkö, millaista on vain seistä varpaillaan ja odottaa?
Vain odottaa, tietäen, ettei kukaan tule kuitenkaan...

Vaikka taivas ja helvetti olisivat samaa mieltä, kuka minut auttaisi pois tästä yksinäisyydestä, tästä häpeästä ja yksinäisyydestä? Tiedätkö, millaista on elää näin? Joka päivä varpaillaan, miettien, kenelle täällä voi sanoa ääneen?

Jos puhut, puhu hiljaa. Jos lähdet, lähde hiipien. Joukko kuolaavia koiria odottaa, koska tulen ulos linnakkeestani, nuolemasta haavojani, että ne voisivat repiä minutkin kappaleiksi.

Se on tuskallista, tämä on tuskallista. Sinä et huomaa, et sano mitään. Minä en sano mitään, en koskaan.
Vieroksutaan kaikki sitä yhtä, joka ei ole samanlainen, kuin muut.
Mitä se teitä muita liikuttaa?
Mitä se minua liikuttaa?
Miksi minä välitän ylipäätään?
Milloin tämä paska loppuu?

Kaksikymmentä-vuotta, hengittänyt savua, hengittänyt pieniä kiviä, niellyt rautaa ja neuloja. En kuole, en kuitenkaan. Jumala kiroaa minut ja Saatana siunaa. Minä en elä.. Minä olen olemassa, harhakuvana, pelkkinä anonyymin sanoina, vääristettynä vasemalle. Etkä sinä huomaa.
Sinä et huomaa.
Minä en anna sinun huomata.
Älä huomaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot