Vierekkäin

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

Nostin kengät tuolille
Pois elämän tieltä

Yksi edessä, yksi takana
Silti vierekkäin

Ne kaksi kaunista

Hieman kuluneet
Liiasta käytöstä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo
jälkiä tulee paljon
Ihmiset ja kengät kuluu..

Hyvä.

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot