Kosketus

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

Kosketus selkään
saa minut hymyilemään.

Tiedän, että olet siinä,
tunnen sinut.

Iho iholla.

En halua edes tietää
missä minä lopun, mistä sinä alat.

Tunteista paras
on hukkua toiseen
unohtua kokonaan.

Selite: 
Sinulle <3 U
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta eli ihana

Kaunista.. Pidän :)

Ihana.

Niin Tuttua.

 

Käyttäjän kaikki runot