Juossut perässä

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

Olen kirinyt
itseäni kiinni
juossut perässä
pitkän matkan

Hetken hengähtänyt
pientareella
korjannut hattua
oikonut paidan helman
nostanut katseen ylös
ja jatkanut

Olen poiminut
mansikoita helmaani
sieltä mistä ei pitäisi

Kulkenut lukemattomat
kerrat samasta kohdasta
toisinaan hieman eksyksissä

Piilountunut pienen
männyn taakse
toivoen ettei kukaan näkisi

Kuinka pitkän matkan
olen juossut
perässäni
saamatta kiinni
varjostani?

Selite: 
Lehdenhakumatkan kesäinen muisto
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon

tämä on... hauska ja ihana<3
tavallaan sutumielinen, vaikka ei se olekkaan...
jännästi, hyvin kirjoitettu...

 

Käyttäjän kaikki runot