Suolahelmiä

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

Toit suolahelmiä silmiini
Vaikka
Et niitä mukanasi kantanut

Paljon olisit antanut
Jos taskuusi
Ne piilottaa olisit voinut

Niitä piilossa pitelin
Loittonevaa selkääsi jo
Kaipasin

Suolahelmiä kämmenellä
Nyt katselen
En tarvitse peiliä nähdäkseni niitä

Ei näistä helmistä kaunista korua saa aikaiseksi
Kuka haluaisi sellaista kaulassaan kantaa
Joka täyttymättömistä toiveista koostuu

Simpukan sisältä
Suolahelmiä putoilee
En niitä talteen laita piirongin laatikkoon

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot