Ajatus

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

Jo pelkkä
ajatuksen mahdollisuus,
sekin riittää.
Nostaa hieman
ylemmäs,
kohottaa kummasti.

Ajatuksena
toisen mielessä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot