melkein olematon

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

Niin pieni
vaatimaton
melkein olematon

yllättävää
innostavaa
sekoittavaa

uuden alku
uusi, erilainen minä

odotus paremmasta
toivo huomisesta
aavistus onnesta
antaa siivet
joilla kohota
hieman ylöspäin

Selite: 
Liittyy moneen asiaan, ääneen sanomattomiin, vielä tapahtumattomaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot