Siipirikko

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

Lentokyvytön
Siipirikko
Sidottu
Ainiaaksi

Kaartuu taivaankaari
Ylle levittyen

Pilviin asti
Toiveeni kantaa

Latvat puiden
Kutsuen kohti korkeuksia

Nousisin, lähtisin

Yön kirkkaus
Silmiini sattuu

Polte auringon
Syövyttää puhki

Vangittu olen
Tähän
Pakotettu jäämään

Siipirikko

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot