tiedän sun palaavan

Runoilija rimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmäni sumenivat.
Jalkani tärisivät.
Sydämeni sykki.
Silloin, kun sinut näin.
Olit ensimmäinen suuri ihastus,
olet vieläkin.

Keskityn vain yhteen, tärkeään.
Rakkauteni sinuun on pysyvää, ikuista.
En koskaan halua sinua menettää.

Kun pilvet palaavat tiedän sinunkin
palaavan,raskaalta matkalta.
Matkaan sinua vastaan, ikuisuuteen.
Onneen, täydellisyyteen.

Onko liikaa pyydetty,
jos pyydän sinua rakastamaan minua?
Koko sydämelläsi, kehollasi, mielelläsi.

Olet täyttymys.
Rakkaus.

Selite: 
hmm,vähän sekava ehkä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot