en päivääkään

Runoilija rimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on aivan sama palaanko tänään
vai palaanko enää koskaan.
Se on aivan sama sanonko sen tänään,
vai vasta huomenna,
ei se mitään enää vaikuta.
Olet se johon en enää hukkaa
päivääkään elämästäni.
En päivääkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot