tarkoitustako?

Runoilija rimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin se vain on,
että kaikki hyvä loppuu aikanaan.
Ei kukaan ole tullut tänne jäädäkseen.
Silti sitä on vaikea ymmärtää,
kuinka nopeasti jonkun elämä voi riistäytyä.
Jotkut puhuu,
että kaikella on jokin tarkoitus,
mutta eikai kukaan voi sanoo tälläkin olevan tarkotus,
en minä ainakaan.

Surulla on monet kasvot.

Rauha sinulle.

Selite: 
niin se vain on.. :/
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se vain todella on. Kaikkea tapahtumia ei voi ymmärtää tai käsittää, varsinkin läheisen menettäminen on juuri kamalaa, kun sen tarkoitusta ei vain löydä, siitä ainakin luulen tämän runon kertovan.

Surulla on monet kasvot.

<3

 

Käyttäjän kaikki runot