lapsesta kasvu

Runoilija rimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hypin kiveltä kivelle,
pelkkä ikuisuus mielessä.
Jalat eivät väsyneet milloinkaan.
Ei koskaan tarvinnut sanoa en jaksa enää.
Aina tuli uusi kivi eteen,uusi haaste,jyrkempi.
Silti aina vain pääsin eteenpäin,
seuraavalle tasolle.

Kunnes vastaan tuli tiiliseinä.
Se kaikki päättyi siihen,
kuin yhtäkkiä todellisuus paljastui.
Kaunis mutta vaarallinen.
Silti rakastava.

Selite: 
nojaa-a... tää oli tämmönen tunteitten purkaus ja menneisyyden muisto..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot