loppu

Runoilija rimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieniä valheita,
suuria pettymyksiä,
lopulta pystynyt edes silmiin katsomaan.
Ne tunteet mut tukahdutti,
tahdoin pois siitä olosta.
Pahaltahan tää kaikki tuntuu,
mutta helpottuneena katson tulevaisuuttani.
Ystävänä tahdon olla ja pysyä,
toivottavasti pystyt siihen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot