sekavia ajatuksia

Runoilija rimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Välillä kaipaan yksinäisyyttä,
välillä taas kiinni pitämistäsi.
Haluisin ettö olet vierellä ja
samaan aikaan jossain kaukana minusta.
En halua elää ilman sinua.
ymmärtäisipä joku minua..
Vaikeaa kai se on kun en ymmärrä itsekään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot