osa mua

Runoilija rimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nouseva aurinko silmäni avaa.
Uusi päivä jälleen koittaa.
Päiva, jolloin rakastan sua
yhä lujempaa ja lujempaa.
Huntuileva taivas tuo
mieleen menneisyyden.
Niin autuaan ja vaarallisen.
Välillä kuljin teitä vääriä,
silti aina vain sinä sydämessä.
Tuntuu että siitä olisi ikuisuus,
vaikka se on niin lähellä nykypäivää.
Koskaan sua tahtois en menettää.

Oot osa mua,aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot