Ihan tavallinen rakkausruno

Runoilija Loegas

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.8.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienet yksityiskohdat koostuvat suurista kokonaisuuksista.
 

En uskonut että mikään voisi herättää
minussa tällaisia tunteita.
Iltaisin aina katselen sinua,
päivisin ja öisin haaveilen.

Rakastan sinua minun ikioma runoni!
Ihailen yksinkertaisuuttasi,
mutta samalla arvaamattomuuttasi.

Ei mikään voi meitä erottaa paitsi
sheriffit ja ylläpito.
Mutta älä huoli, en tule koskaan unohtamaan sinua!
Olet ja tulet aina olemaan muistoissani.

Selite: 
Tämä runo on omistettu minun rakkaalleni runolle. <br /><br /> Runoni, love u 4ever!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis alku, huumorilla höystetty loppu :) ...ihan hyvä..paitsi ITE oisin jo huumoria viljelly alusta lähtien...mut hyvä näinkin :) voitko arvostella jotain mun tekstii,kiitos:)

Ihanan ironinen :)

Aivan mahtava !!

Pikkusen nauroin tuossa
lopussa, loistavaa! :D

Huh, saitpas nauramaan.

Aluksi ajattelin että oi, söpöä.
No, onhan tuokin söpöä.
Rakastaa omaa runoaan.

Mikään ei voi tulla väliimme - välittyy tästä runosta vahvasti. x>

IhQ.. :DD
hauska

 

Käyttäjän kaikki runot