"Älä tee noin, tee näin"

Runoilija Loegas

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.8.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienet yksityiskohdat koostuvat suurista kokonaisuuksista.
 

Mauttomuus on ilotonta.
Sisällötön elämä on tarkoituksetonta.

Parempi olla törkeä sika,
kuin umpitylsä konttorirotta.

Pitäisi taipua ja tehdä niin kuin käsketään.
Mutta en suostu valtion harrastamaan
aivopesuun.

Parempi laittaa vastaan tai olla itse valtio,
sillä ei elämästä selviä hengissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

You rock :D :D

:D asennetta.

 

Käyttäjän kaikki runot