Lakki päähän, hymy suuhun.
Tiedämme kaikesta vähän.
Pois turvallisesta arjesta,
pois 12 vuoden työstä.
Jotkut armeijaan, koulutukseen.
Toiset välivuotta viettämään.
Kouluttautumaan, erikoistumaan.
Tietämään vähästä kaiken.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Taisit päästä tänään ylioppilaaks. :) Onnea. Ja niinhän se menee, jokainen lähtee taas omaan suuntaan.. sinä muiden mukana.
Saavutus tuokin, mutta totta...kaikki vielä edessä.
Tulevaisuuden ovet ovat auki.
Onnea Sinulle !
Niinhän se on.
Lakin saaminen on vasta kaiken alkua...
Nauttikaa silti päivästänne.
Totta on runosi.