Eläköön yhteiskunta!

Runoilija Loegas

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.8.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienet yksityiskohdat koostuvat suurista kokonaisuuksista.
 

Elämää täytyy rakastaa.
Älä tapa!
Jokainen on arvokas!

Mutta määrän kasvaessa,
laatu huonontuu.

Ja yhteiskunta romuttaa
yksilön rautakourallaan.
Yksilö palvelee vain yhteisöä.

Unelmat tuhotaan jo kohtuihin.
Mielipiteistä ei välitetä, ei kuunnella
Nyrkki on vahva, mutta lyöjä on heikko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mutta määrän kasvaessa,
laatu huonontuu.

totta. mainio.

Tämä taitaa olla se runo, mistä puhuit palautteessasi? Ymmärrän hyvin.

Kieroonkasvaneen maailman kuvaus eikä kovin kaunis tulevaisuudenkuva. Loistavia yksityiskohtia. Erityisesti "Unelmat tuhotaan jo kohtuihin" ja "Nyrkki on vahva, mutta lyöjä on heikko" ovat loistavasti sanottuja.

 

Käyttäjän kaikki runot