Oli, meni

Runoilija Loegas

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.8.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienet yksityiskohdat koostuvat suurista kokonaisuuksista.
 

Menin, tulin
Huomasit, vastasit

Löysin, petin
Särjit, tuhosit

Yritin, pilasin
Tulit, menit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunistelematon, hauras ja silti niin voimakas runo.

 

Käyttäjän kaikki runot