Kuvittele ajattelevasi

Runoilija Loegas

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.8.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienet yksityiskohdat koostuvat suurista kokonaisuuksista.
 

Istut,
mutta mistä tiedät
ettet seiso?

Seisot,
mutta mistä tiedät
ettet makaa?

Puhu, älä mieti, puhu

Heräät,
vai näetkö edelleenkin
unta?

Nousetko,
päästäksesi vain takaisin
makaamaan?

Älä kysy, lähde, älä kysy

Olet, ajattelet.
Mutta entä jos vain kuvittelet?

Ja saavut
paradoxiin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohdintaa, pidän kovasti :))
"Olenko
vai luulenko olevani?
Luulenko luulevani
että olen?
Jospa olenkin,
mutta vain
luulen omat luuloni?"

 

Käyttäjän kaikki runot