Voin, mutten saa?

Runoilija Loegas

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.8.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienet yksityiskohdat koostuvat suurista kokonaisuuksista.
 

Voisinko itkeä, jos en tietäisi
maailmassa iloa olevan?
Voisitko auttaa toista, jos sinua
koskaan auteta ei?

Voisimmeko luottaa toisiimme,
jos emme koskaan kerro ensin itsestämme?
Voisitteko huolehtia toisista,
jos ette itsestänne huolta pitää osaa?

Emme saa luulla tietävämme.
Emme koskaan saa tietää.

Onko meillä lupa sanoa, lupa tehdä?
Olenhan olemassa.
Miksen saisi?

Onko kertomatta jättäminen valhe?
Onko muka väärin, kun ei tee mitään?

Minulta ei kysytty haluanko syntyä maailmaan.
Onko mahdollista päättää itse mitä tehdä
pahoittamatta kuitenkaan kenenkään mieltä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä ja koskettava runo, hieno

 

Käyttäjän kaikki runot