Toiveoppi

Runoilija Loegas

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.8.2020 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienet yksityiskohdat koostuvat suurista kokonaisuuksista.
 

Emme tiedä elämän tarkoitusta
ja emmekä tiedä onko Jumalaa olemassa.
Vai viekö Saatana meidät kaikki?
Onko teoillamme merkitystä kuoleman jälkeen?
Onko uskonto pelkkä ihmisten toiveoppi paremmasta?

Nostimme itsemme kaiken yläpuolelle
ja luulemme hallitsevan maailmaa,
vaikka tosiasiassa maailma hallitsee meitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot