Aurinkotuulet

Runoilija Memoe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jokaisen tyynin ja suljettu kasvo, piilottaa kirkuvan hirviön"
 

Jos aika ei ala tästä
silloin olisimme koe
jota kaikkeus suorittaa piruuttaan
galaksijoukkojen hajonnan välissä
testi miten ihmisyys on haurasta
miten sorrumme alkeellisiin vaistoihin
kuin eläimet

Niin me kierrämme samaa kehää
vuosirenkaat kertyen,
näkymättömässä hihnassa
sen leiskuvan koronan ympärillä
joka pitää meidät hengissä

Minä olen aina uskonut
avaruuden nuottiviivastoon
revontulten sointuun
sen heleään pauhuun
joka kehottaa luottamaan tunteisiin
sortumaan lämmöksi puheen yli
kuin ihminen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi ajaton ulottuvuus. Harmi, kun täällä npapiirin tuntumassakaan ei ole vielä tänä talvena revontulia näkynyt.

 

Käyttäjän kaikki runot