Opas

Runoilija Memoe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jokaisen tyynin ja suljettu kasvo, piilottaa kirkuvan hirviön"
 

Kuinka olen laiska miettimään
noita ikuisia kysymyksiä
olen laiska kuuntelemaan
totuuksia jotka anovat tulla kuulluksi

Olen laiska kysymään
vaikka en tiedä mitään
ja olen laiska puhumaan
vaikka minulla olisi paljon sanottavaa

Osaan erottaa tunteeni toisistaan
osaan selvittää sydänlankani
mutta sinusta en tiedä mitään
sinun maailmaasi tarvitsen oppaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot