Kanna minäsi ylpeydellä

Runoilija Memoe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jokaisen tyynin ja suljettu kasvo, piilottaa kirkuvan hirviön"
 

Minä seison tässä
etkä sinä voi minua liikuttaa
Minä seison tässä
ja kannattelen harteillani kaiken
sillä tämä on minun elämäni

Ja minä kannan oman lippuni
kannan sen ylpeydellä
kaikissa sateenkaaren väreissä
jokaisen arvioivan katseen alla

Mitä te elämästä tiedätte?
(katso kuinka syvään kumarran)
te, joiden hampaankolot ovat täynnä
tuhoamienne sielujen jäänteitä
ja joiden kieliin kerrostuu valkea
täydellisten totuuksienne myötä

Näytä minulle rakkaus jota puolustat
todista minulle sydämesi liekki
osoita rintaonteloni tyhjäksi
eikä väärää rakkautta ole

sillä voin luvata
että minunkin sydämeni roihuaa
eikä sen leimu
satuta yhtään vähempää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ylpeä saat olla rehellisestä ja totuuden mukaisesta runostasi, kiitos;

Mahtava runo, pidin todella todella todella paljon !! (:

 

Käyttäjän kaikki runot