Esi-isät

Runoilija Memoe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jokaisen tyynin ja suljettu kasvo, piilottaa kirkuvan hirviön"
 

"Kuten olemme kaikki havainneet,
agnostisismi avaa itse kullekin
ymmärryksen portin kohti sisäistä
todellisuutta, johon pyrimme
saavuttaaksemme ajatustemme yhteneväisyyden"

Vaan miten käy jos pää on täynnä sontaa?
Aivopierujen fanfaarit, orkesteri kaikkineen
kun tieto lisää tuskaa, eikä sitä ole
vain maallisen autuas tavallisuus
sosiologinen solu kaikkine mukavuuksineen

Ja niin sitä aina kuulee,
miten tuhannet sydämet lyövät yhtä
Harmonian sulassa sovussa
Vaan rytmi muuttuu sitä mukaa
miten muuttuu soittajakin
ja miten muuttuu soitin

Eikä siitä saa enää mitään irti
kun tuhannet hakkaavat rumpujaan
eri tahtiin toinen toistaan kovempaa...

... kunnes jossain kalahtaa kannuksen nahkaan
luu, kuten taipuva muisto

Jänteiden välissä kääntyvä lohtu
Valuvan vapauden luvattu tuoksu
Tapparan tarmo on sulasta raudasta
muokattu muinainen loitsu

Kielten kärjiltä soljuvat sanat
Ne kertovat aikojen syvimmät määreet
Totuuden alkeet alkavat siitä,
missä mieli on yksin ja paljas

Selite: 
Mitäpä tästä sanomaan. Öisiä tuotoksia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot