Kaikki täyttymättömät unelmat

Runoilija Memoe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jokaisen tyynin ja suljettu kasvo, piilottaa kirkuvan hirviön"
 

Minä olen rauniot
sellaiset joista joskus rakennettiin
hohtavana kohoavaa valtakuntaa
Mutta joka lopulta sortui
omaan itsekeskeiseen kömpelyyteensä

Minusta on palasia
siellä ja täällä muistuttamassa
ja lupauksia tulevaisuudesta
johon kaikki uskoivat

Nyt olen kai vähän eksynyt
enkä tiedä olenko sydän vai aivot
vaa’an jommalta kummalta puolen

Ja vaikka minulla on kädessäni avain

Huominen on sen portin takana
mitä en ole vielä löytänyt

Selite: 
Näytä minulle tie.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot