Pilviverhon takana

Runoilija Memoe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jokaisen tyynin ja suljettu kasvo, piilottaa kirkuvan hirviön"
 

Sinä poltat minut loppuun
ja räjähdän
mahtavaksi supernovaksi
Imen kaiken rakkauden
tunteitteni tyhjiöön
ja hetken palan kirkkaammin kuin muut
Hetken tähdet kalpenevat rinnallani
ja olen ääretön

Sitten kun minua ei ole
ja nimeni on haikea kuiskaus
siinä äärettömyyden aineessa
joka kutoo tähtikarttoja
kuin seittiä

Ja kun välillämme on valovuosia
tyhjyyttä ja materiaa
synnyn jossain uudelleen
Riippumatta mistään
ajasta tai paikasta

Silloin olen jossain
minne valosi ei kanna
Mutta ehkä meistä vielä
heijastuu saman auringon säteet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot