Tunne, joka oli hetken yksin

Runoilija Memoe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jokaisen tyynin ja suljettu kasvo, piilottaa kirkuvan hirviön"
 

Pusken mieleni laitaa härän tavoin
enkä voi silti sinua ymmärtää
kun heität itsesi lakoon polvillein
en silti uskalla lujempaa koskettaa

Sillä en halua olla se paholainen
joka rinnan ahjosi murtaa
Enkä halua olla se julma ääni
joka vääryyttään julistaa

Anna anteeksi kaikki tämä mielen paino
joka surutta askelta seuraa
Tiedä, polkuni vie läpi hämärän metsän
vaikka käyt valona vierelläin

Eikä käteni ole kuin rääsyinen lohtu
sinun polttavan voimasi alla
Mutta herään vielä, jos odotat vähän
ja puhallat hiillokseen

Selite: 
Mutta jos vain sallit, se ei ole enää koskaan yksin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot