Valomerkki

Runoilija outi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä jaksoit kantaa
juuri sen verran
kuin tarvitsin
avaimeni kadotin
seuratakseni tietäsi

Kättesi piirtäessä lanteilleni
karttaa
minä tanssin kuin hullu
vain vahingossa rakastuen
vapauteesi

Ja kun aamu alkoi
illan viimeisestä tuopista
minä painoin huuleni rinnallesi
ja sen hetken
me elimme samaa unelmaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aistikas herkkä runo.

Hienoa kuvausta runosi kantaa.

Aistikas herkkä runo.

Hienoa kuvausta runosi kantaa.

 

Käyttäjän kaikki runot