Hiljaa hiipuva tuuli

Runoilija outi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä talvi peittää haavat
jotka vuosien kuluessa
kaivoit niin syviksi
että saatoit nähdä

veden virtaavan lävitsesi

Olethan sinä jo synneistäsi maksanutkin
etkä jaksaisi enää
pyytää anteeksi
mitä et voi ymmärtää

Niin paljon on asioita
jotka jätit kesken
eikä enää ole ketään
vastaamassa kysymykseesi

Mikään ei ole kuin ennen
siksi sinä tanssit
ja vieraista lakanoista
aaveiltasi turvaa haet

Siis laula kultani vielä
juokse niin kauas
kuin ikinä pääset
Sillä taivas ei ole enää valkoinen
ja pian äänesi hiipuu
etkä enää löydä takaisin

kevään kirkkaudessa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot