140 km/h

Runoilija outi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen pelännyt

että vielä kerran
kadotamme ääriviivamme

siinä samassa painajaisessa
kun sataneljäkymmentä kilometriä tunnissa
karuselli jälleen pyörii

muistot sekoittuvat rakeiksi

ja mitä ennen oli
katoaa pitona tiestä

suuntavaistomme kadottaneina
ikuisesti odotamme

osumaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä. Unimaailman psykedeliaa tuotu unesta pois. Kauhu.

 

Käyttäjän kaikki runot