Nimetön

Runoilija outi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä näen lävitseen
unohtaen kosketuksen
kuin aika olisi ääriviivaansa muokannut
en sävyjä enää erota

Niin varkain vaihtui uneksi
se lause viimeinen
ja mitä ennen niin huutaen rakasti
hiljaa taipuu kuiskaukseksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot