Yöperhoset

Runoilija outi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten minä kadehdinkaan niitä
jotka osaansa häpeämättä

kantavat

Kuinka ne osaavatkaan
onnellista elää
kun aina ja
vielä uudestaan
samassa tulessa palavat

Kun minäkin uskaltaisin
lentää sateista yötä
kun valot heijastavat asfaltista

sen

pimeän tyhjyyden
joka heikot meistä haluaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot