Ovi

Runoilija outi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka syvään kaiversit nimesi

sen tytön rinnassa
on nyt sydämesi mentävä kohta

Ethän sinä hiljaa sitä halunnut
et liioin huutamalla
otit vain mitä sinulle kuului

kaiken sen rakkauden

Ja niin monta ovea kävit
päästäksesi lähelleen
vain yhden lähteäksesi

vain yhden sanan unohtaaksesi

Eikä hän perääsi enää katso
olet jälleen vapaa lähtemään
suljethan oven jälkeesi

Minä jään

ja hiljaa katson
pölyn laskeutuvan sen tytön muistoille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot