Nimetön

Runoilija outi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä kiellä minulta taivaspaikkaa
osaan siipeni itsekin polttaa

Vaikka aamuyön laskusuhdanteessa
kahleitani kiroankin

en luovuta vieläkään

Kerran aion juosta niin pikälle
etten polkua jalkojeni alla erota
Vielä vääristä ovista käyn
enkä taakseni enää katso

Rakas,
uskotko sinä sattumaan?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot