Kiltit tytöt pääsevät taivaaseen?

Runoilija outi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en tunne sinua enää,
ja hylkään ehdotuksen
sovinnosta

”Taipuu, vaan ei katkea”,

väittäkööt, ei enää!

Niele sinä vuorostasi,
vaikka se viimeinen kirosana
Minä olen täynnä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihailtavaa päättäväisyyttä!

Oi miten upeaa päättäväisyyttä..vahva tunne huokuu runostasi,pidän!

Todella ihailtavaa päättäväisyyttä!

Oi miten upeaa päättäväisyyttä..vahva tunne huokuu runostasi,pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot