Nimetön

Runoilija dc88a7e7b8d5efa3a3733d45d05de14c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2006
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 14:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Kiitin ja kerroin; näin sen piti. Ei sen pitänyt.
 

Ihmisissä on se vika, että jos heitä kehuu tarpeeksi, he luulevat olevansa jotakin.

Selite: 
En aja takaa sitä, että ihminen ylpistyy liian nopeasti vaan sitä että meidät tuuditetaan uskoon ettemme saisi olla mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mutta hei, tietyllä hetkellä kehuminen palautuu oitis itselle: Kun toinen on ihanista ihanin, tuntuu kuin itsekin olisi. Harrasta!

*nyökkää*... ymmärrän ajatusmaailmasi :)

Sinulla on omaperäinen, ilmava tapa ilmaista asioita. Pidän siitä, kuinka saat tiivistettyä olennaisia totuuksia maailmasta näin hienosti runoiksi.

Ja jos jätät kehumatta, ne kuvittelevat olevansa kaikkien alapuolella..ihmissakkaa.. Niin tai näin, etsi tässä sitten kultainen keskitie =)

Todellakin, kusi nousee päähän. Mutta jos ei kehu, niin itsetunto katoaa.

Mi poika tykkään mahottomasi ko minua kehuthaan.

Jos net moittihmaan alkava, niin mie sittekki ainaski kyttyrää saatan tykätä.
 

Käyttäjän kaikki runot