Nimetön

Runoilija dc88a7e7b8d5efa3a3733d45d05de14c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2006
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 14:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Kiitin ja kerroin; näin sen piti. Ei sen pitänyt.
 
Sanoit, unohda jo.
Polkumme kohtasivat ikuisuudessa vain hetken.
                 Välillämme kasvavat
                 aallot, meri ja maa. Pari
                 niittyä lampaineen.

Minne voisin mennä piiloon sinua,
joka olit kaikkialla maailmassani?
Selite: 
Kokeellisempaa tekniikkaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot