Nimetön

Runoilija dc88a7e7b8d5efa3a3733d45d05de14c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2006
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 14:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Kiitin ja kerroin; näin sen piti. Ei sen pitänyt.
 
 
Öisellä asfaltilla kahdet askeleet.
Toiset nuoruutensa hurmiossa. Ovet auki.
Toiset jo raskaammat. Elämää nähneet,
kovin väsyneet.

Et voinut tietää kuinka paljon sinua tulisin kaipaamaan.

Kuinka noin ehjänä voi rikkoa näin paljon?
Selite: 
"Meidän ei tarvitse olla ulkona kauan. Olet jo sen verran vanhempi."
Kategoria: 
 

Kommentit

Kahden kohtaaminen voi olla katastrofikin.
Parhainta luen kyllä tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot